Medborgarskolan - Cirkelledare Foto

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Cirkelledare Foto, Medborgarskolan

Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund som finns över hela landet. Våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan region Ost är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet för vuxna, företagsutbildning, öppen verksamhet för funktionshindrade m m. Regionen omfattar Blekinge, Småland och Östergötland.Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser- och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet- och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.

Medborgarskolan är indelad i åtta regioner, verksamheten bedrivs i 229 av 290 kommuner. Medborgarskolan region Öst är en ideell förening som omfattar Östergötland, Småland, Blekinge och har idag 12 kontor med regionkontor i Växjö.

 

Medborgarskolan i Norrköping söker en kursledare i foto med digital kamera. Erfarenhet från redigering i dator och applikationer och kunskaper í PhotoShop är meriterande men inget krav.

Undervisningen sker i form av gruppundervisning. Du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är främst belagd till eftermiddag samt kväll men även helger kan förekomma men du har stor möjlighet att vara delaktig i såväl upplägg och tidpunkt. Det är dock viktigt att du som söker tjänsten är inställd på varierade arbetstider.

Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk ledare och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som är lyhörd och som är bekväm att lära ut dina kunskaper i foto. Du är strukturerad, sammarbetsvillig och gillar att träffa många nya människor. Vidare bör du ha goda kunskaper i det ämne du lär ut.

Medborgarskolan finns över hela landet. Vi välkomnar alla och vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vårt mål är att förena trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Vi är ett studieförbund med humanistisk värdegrund.

Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns