Nytida - Coach (beteendevetare) till Danderyd Syd - Nytida Resursteamet

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Coach (beteendevetare) till Danderyd Syd - Nytida Resursteamet, Nytida

VÅR DRIVKRAFT ÄR ATT MÖJLIGGÖRA FÖR MÄNNISKOR ATT UTVECKLAS
Vill du vara med och skapa möjligheter för människor att utvecklas bortom dagens gränser? Ser du möjligheter till utveckling - där andra ser hinder? Kan du motivera och skapa förutsättningar för människor att förflytta sig steg för steg i riktning mot sina egna mål? Är du utbildadbeteendevetare och vill jobba som COACH direkt med människorna i aktiviteter och processer? Då kanske du skulle vilja jobba med oss!


VI VÄXER!
Resursteamet har vuxit organiskt sedan starten 1997 på grund av att många klienter vill börja hos oss. Vi anställer kontinuerligt fler medarbetare för att kunna välkomna alla nya klienter. Sedan maj 2017 har Resursteamet blivit Nytida Resursteamet somär en del av Ambeagruppen.


VAD GÖR VI?
Vi jobbar inom flera områden och vår största verksamhet är den dagliga verksamheten för personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism, demens och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. På Nytida/Resursteamet har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

VILKA ÄR VI?
Vi som jobbar på Nytida/Resursteamet har en bred variation av utbildningsbakgrunder och livserfarenheter. Detta är något vi ser som mycket positivt då allas olika perspektiv bidrar till att skapa ett dynamiskt och kreativt team. Just nu har vi behov av en beteendevetare som vill jobba som coach i aktiviteter med personerna och utifrån deras individuella behov.

KRAV: du ska ha en färdigbeteendevetarexamensamt B-körkort samt körvana då vi kör bil dagligen i arbetet. Vi ser positivt på om du är nyutexaminerad.

DIN ANSÖKAN
Skriv en personlig ansökan på max en A4. Berätta det du vill att vi ska veta och varför den här tjänsten hos oss verkar intressant för dig.

Om du vill läsa mer om hur vi tänker kring att jobba hos oss så gå in på: (http://www.resursteamet.se/jobba-hos-oss/) http://www.resursteamet.se/job... (http://www.resursteamet.se/jobba-hos-oss/)Nytida
ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom
funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig
verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i
landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt
liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/)