Consensum AB Lund - Engagerad yrkeslärare inom vård och omsorg, Vuxenutbildning Sollentuna

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Engagerad yrkeslärare inom vård och omsorg, Vuxenutbildning Sollentuna, Consensum AB Lund

Du ingår i ett engagerat lärarteam. Du samarbetar kontinuerligt med dina kollegor kring planering, undervisning och uppföljning. Du är även mentor för en grupp elever. Consensum är en arbetsplats med kontinuerlig pedagogisk utveckling i vilken du aktivt deltar.

Vi söker Dig som är nytänkande och utvecklingsinriktad. Du har erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning och är engagerad för att dina elever ska lyckas i sin utbildning. Vi förutsätter att du är prestigelös och har en genuin vilja till att samverka. Du ska visa stor närvaro i mötet med eleverna och tycka om att samarbeta i team. Du är behörig/legitimerad vårdlärare.

Är Du intresserad av att arbeta i en dynamisk verksamhet med höga krav på kvalitet och trevliga kollegor? Är Du kreativ, flexibel och brinner för det Du gör, då är kanske Du den vi söker?Consensum är ett Kunskapscentrum för utbildning inom Vård och Omsorg samt Barn och Fritid i Stockholm. Vi har attraktiva utbildningar för vuxna. Consensum erbjuder också specialutformade utbildningar på uppdrag av privata och offentliga uppdragsgivare.

Vi söker nu en behörig gymnasielärare i yrkesämnen på Vård- och Omsorgsprogrammet till vår vuxenutbildning i Sollentuna.