Europaportens Skolor - Fritidspedagog

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Fritidspedagog, Europaportens Skolor

Vi söker en fritidspedagog till fritidshemmet på Europaportens skola vid stadionområdet i Malmö. Vi har 150 barn i åldern 6-12 år inskrivna på vårt fritidshem. Vi har en indelning i tre grupper för att skapa trygghet och nära relationer till de vuxna: 6 år, 7-8 år och 9-12 år. Vi vill ge barnen en genomtänkt verksamhet som ger barnen möjligheter till egna val. Vi söker dig som har en fritidspedagogutbildning och som söker en stimulerande arbetsmiljö bland positiva barn och vuxna.

Vi söker dig som har en fritidspedagogutbildning och som söker en stimulerande arbetsmiljö bland positiva barn och vuxna.

Vi söker en fritidspedagog till fritidshemmet på Europaportens skola vid stadionområdet i Malmö. Vi har 150 barn i åldern 6-12 år inskrivna på vårt fritidshem. Vi har en indelning i tre grupper för att skapa trygghet och nära relationer till de vuxna: 6-7 år, 8-9 år och 10-12 år. Vi vill ge barnen en genomtänkt verksamhet som ger barnen möjligheter till egna val. Vi söker dig som har en fritidspedagogutbildning och som söker en stimulerande arbetsmiljö bland positiva barn och vuxna.