Bromölla kommun, Verksamhetsområde Utbildning - Fritidspedagog

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Fritidspedagog, Bromölla kommun, Verksamhetsområde Utbildning

Bromölla kommun ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö Ivösjön.ARBETSUPPGIFTER
Placering: Alvikenskolan

Vi söker en fritidspedagog som vill vara med och forma och utveckla fritidsverksamheten på Alvikenskolan, som är en F-6 skola med ca 410 elever och har fem fritidsavdelningar.Vi är en skola som har som mål att ge eleverna trygghet och goda kunskaper.

Dina arbetsuppgifter som fritidspedagog kommer innebära att stödja elever i sitt lärande både kunskapsmässigt och i det sociala samspelet. Uppdraget bygger på att du kan skapa goda förutsättningar för elevens lärande i samarbete med andra pedagoger på skolan. Du kommer att ha ett tätt samarbete med arbetslaget och vi tror på det kollegiala lärandet.
Du har ett stort engagemang och är väl medveten om skolans och fritidshemmets uppdrag.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

? har fritidspedagogsutbildning.
?är välstrukturerad och har en verktygslåda med olika strategier för att vägleda och utmana eleverna i deras kunskapsutveckling.
?gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära.
?som person är du trygg och stabil i din vuxenroll och du har en god förmåga att bygga och bibehålla goda relationer. Du samarbetar bra, lyssnar, och har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Tillsammans med arbetslaget planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt för eleven. Du kan fatta egna beslut med gott omdöme och tidvis har förmågan att arbeta under tidspress.

Då vi tror på kollegialt lärande är samarbete med både elever och personal av stor vikt och att du har förmågan att ta egna initiativ och eget ansvar.

Erfarenhet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Rekrytering sker löpande.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.