Halmstads kommun - Förskollärare eller lärare yngre år till förskoleklass på Slottsjordsskolan år F-3

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Grundskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Förskollärare eller lärare yngre år till förskoleklass på Slottsjordsskolan år F-3, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med kollegor vill ansvara för elevernas utbildning i förskoleklass. Du förväntas planera, dokumentera och systematiskt följa upp elevernas lärande. Du kommer att medverka till att utveckla skolans verksamhet utifrån mål, styrdokument och skolans identifierade utvecklingsområden. Det finns tid för både enskild planering, arbetslagsplanering och kollegial utvecklingstid. Vi söker Dig som vill: • Utmana elevernas nyfikenhet och kreativitet • Utveckla elevernas språkliga förmågor • Använda digitala hjälpmedel i det vardagliga arbetet • Systematiskt dokumentera och följa upp elevernas lärande • Vara en del av ett arbetslag, samarbeta och har god relationell kompetens

Kvalifikationer

Lärarexamen med inriktning mot de yngre åren alternativt utbildad förskollärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Efter överenskommelse. 
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Stenström Rektor
Telefon: 0703-91 86 60

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Fredrik Sundquist, Lärarförbundet
Telefon: 072- 985 33 54

Ansökan

Referensnummer: A749794
Sista ansökningsdag: 2018-03-09