Halmstads kommun - Förskollärare till Fyllinge Vo.

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Förskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Förskollärare till Fyllinge Vo., Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker tre stycken förskollärare till Fyllinge verksamhetsområde. Detta område är en plats där digitalisering, språkutveckling och det normkritiska och normkreativa arbetet är i full gång. Här ses språkutveckling och digitala kompetenser som ett viktigt medel för att varje barn ska få göra sin röst hörd får att kunna verka och påverka i det demokratiska samhället. Barns delaktighet och inflytande blir av stor vikt. Den pedagogiska dokumentationen är medel för att lyssna in barnens frågor och tankar och stanna upp och fördjupa sig i de projekt som man är inne i. På Fyllinge tas oväntade effekter om hand och nya arbetssätt utvecklas ständigt. Här strävar man att åstadkomma god samverkan mellan pedagoger och föräldrar vilket gör att den kommunikativa förmågan hos pedagogen är central och ingår i kompetensutvecklingen. Vi söker dig som är öppen, nyfiken och har mod för att prova nya idéer som kan uppstå när teoretiska lärandeteorier samt tolkning av läroplanstexter kopplas samman med dina och dina kollegers erfarenheter. Du står aldrig ensam, eftersom det mod som krävs för att arbeta på detta sätt kräver lika modiga kolleger. Du förväntas dock ha stor vilja, att problematisera det som sker i verksamheten på ett sätt som fördjupar det pågående och som emellanåt kan leda till helt nya frågor och delprojekt tillsammans med kollegerna. Det är en fördel om du också är tydlig, strukturerad och har förmåga att rikta barnens uppmärksamhet mot lärandeobjekt samtidigt som deras delaktighet och inflytande tas på största allvar. Givetvis är du både uppgifts- och samarbetsfokuserad samt bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt och positivt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen/förskollärarlegitimation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamhetens organisering, genomförande och arbetsprocesser både på din avdelning samt för enheten tillsammans med likasinnade kolleger. Det är en fördel med ett brinnande intresse för att kombinera praktik och teoretiska kunskaper om inkludering, delaktighet, inflytande och demokratisk fostran med hjälp av digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i relation till arbetsbeskrivningen ovan där en positiv grundattityd, en god kommunikationsförmåga och organisationsförmåga är av vikt.

Andra uppgifter

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vänligen ansök via offentligajobb.se. Det underlättar vår rekryteringsprocess.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Rekrytering kommer att pågå under hela annonsperioden
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ann-Charlotte Jönsson, förskolechef
Telefon: 070-277 87 64

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansökan

Referensnummer: A749488
Sista ansökningsdag: 2018-03-31