Halmstads kommun - Förskollärare till Kimbogårdens förskola

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Förskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Förskollärare till Kimbogårdens förskola, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker förskollärare till Kimbogårdens förskola som tillhör Nissans verksamhetsområde och ingår i Skolområde Centrum. Som förskollärare ansvarar du för att planera, dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla förskolans verksamhet tillsammans med övriga i arbetslaget utifrån våra styrdokument. På Kimbogården är glädje, vänskap, delaktighet, utforskande och lärande grunden i verksamheten. Att alltid känna sig välkommen och bli vänligt bemött oavsett om man är barn, förälder eller pedagoger är en självklarhet. Verksamheten kännetecknas av variation och flexibilitet där varje barns unika kompetenser och språkliga förmågor är utgångspunkten. På förskolan finns fyra avdelningar: Fjärilen, Ekorren, Igelkotten och Nyckelpigan. Åldrarna på avdelningarna kan variera från år till år. Förskolan har en naturlig gård med mycket buskar, träd och en kulle som är perfekt för motoriska utelekar. Byggnaden ligger i anslutning till en naturpark, nära hav och skog, som vi gör många utflykter till. Förskolan är en av de utvalda i Halmstad kommun till övningsförskola, då vi har ett nära samarbete med Halmstad högskola. Förskolan har även anställt planeringsavlösare för att all personal ska kunna planera tillsammans varannan vecka.

Kvalifikationer

Krav: Förskollärarexamen/förskollärarlegitimation. Vi söker dig som har en förmåga att se barns möjligheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barn förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Annette Altemyr, Förskolechef
Telefon: 070-530 31 75 

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Susanne Elveroth-Aronsson, Lärarförbundet
Telefon: 070-882 47 86
Namn: Ann-Sofie Löv, Kommunal 
Telefon: 070-876 79 92 

Ansökan

Referensnummer: A744423
Sista ansökningsdag: 2018-01-31