Halmstads kommun - Förskollärare till Klackens förskola, Fyllinge Vo.

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Förskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Förskollärare till Klackens förskola, Fyllinge Vo., Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker efter dig som är öppen, nyfiken och har en del mod för att prova de idéer som uppstår när teoretiska lärandeteorier samt tolkning av läroplanstexter kopplas samman med dina och dina kollegers tidigare erfarenheter. Likaså innefattar det en vilja, att i det professionella samtalet problematisera det som sker i verksamheten på ett sätt som fördjupar det pågående och som emellanåt kan leda till helt nya frågor och delprojekt. Det är en fördel om du också är tydlig, strukturerad och har förmåga att rikta barnens uppmärksamhet mot lärandeobjekt samtidigt som deras delaktighet och inflytande tas på största allvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen/förskollärarlegitimation. Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamhetens organisering, genomförande och arbetsprocesser både på din avdelning samt för enheten. Givetvis är du både uppgifts- och samarbetsfokuserad samt bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt och positivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i relation till arbetsbeskrivningen ovan där en positiv grundattityd, en god kommunikationsförmåga och organisationsförmåga är av vikt.

Andra uppgifter

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vänligen ansök via offentligajobb.se. Det underlättar vår rekryteringsprocess.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ann-Charlotte Jönsson, förskolechef
Telefon: 070-277 87 64

Fackliga kontaktpersoner

 

Ansökan

Referensnummer: A731283
Sista ansökningsdag: 2017-12-15