Halmstads kommun - Förskollärare till Ringblommans förskola, Andersbergs Vo

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Förskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Förskollärare till Ringblommans förskola, Andersbergs Vo, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Som förskollärare på Ringblommans förskola ingår du i ett arbetslag som tillsammans planerar, dokumenterar genomför och utvärderar verksamheten. Du ska tillsammans med övriga på förskolan driva verksamheten framåt utifrån våra styrdokument. På förskolan kommer vi att arbeta med gemensamma projekt/teman som planeras över avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker både erfarna förskollärare och dig som är nyexaminerad och som med ett positivt engagemang och reflekterande förhållningssätt vill bidra till förskolans utveckling. För att trivas med uppdraget krävs att du är flexibel, tar ansvar, är initiativrik och vill verka för ett öppet och socialt klimat. Självklart sätter du barnen i centrum och är bra på att samarbeta med kollegor, föräldrar och barn. Du kommer att anställas på förskolan och förväntas arbeta där du bäst behövs för verksamheten.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Efter överenskommelse:
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lotta Svensk, Förskolechef 
Telefon: 070 438 86 70

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jeanette Hoxha Ekström, Lärarförbundet
Telefon: 035-12 37 31

Ansökan

Referensnummer: A732907
Sista ansökningsdag: 2017-12-17