Halmstads kommun - Fritidspedagoger år F-3 till Slottsjordsskolan

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Fritidspedagog

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Fritidspedagoger år F-3 till Slottsjordsskolan, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utbilda världsmedborgare! Du ska bidra till att eleverna på Slottsjordsskolan ges en meningsfull fritidsverksamhet utifrån begreppen omsorg, utveckling och lärande. Undervisningen i fritidshemmet ska utveckla elevernas förmåga att lära tillsammans med andra genom olika arbetssätt. Du kommer ingå i ett arbetslag som arbetar i skolans fritidshem och samarbeta och planera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du ska vilja vara med och utveckla vår verksamhet utifrån förvaltningens mål, Slottsjordsskolans utvecklingsplan och övergripande styrdokument. Det finns tid för såväl enskild som gemensam planering, dokumentation och uppföljning inom din arbetsförlagda tid på skolan. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla vår skola och har förmåga att: • Skapa och organisera en utmanande och kreativ undervisning utifrån nationella mål elevernas intressen, behov, och erfarenheter • Utveckla och stimulera elevers språkliga- och kommunikativa förmågor • Använda digitala verktyg och främja skolans digitala utveckling i det vardagliga arbetet med eleverna • Arbeta med elevinflytande och delaktighet • Dokumentera och systematiskt följa upp elevernas utveckling

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig fritidspedagog eller som har annan pedagogisk utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi ser att du har ett gott bemötande till såväl elever, föräldrar som kollegor. För oss är problemlösningsförmåga, samarbetsförmåga och relationell kompetens viktig.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid, 75-100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Efter överenskommelse. 
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sandra Westergren, Rektor
Telefon: 072- 386 64 60

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gun-Marie Jeppsson, Lärarförbundet
Telefon: 076-611 09 23

Ansökan

Referensnummer: A749775
Sista ansökningsdag: 2018-03-02