Halmstads kommun - Lärare till Slottsjordsskolan år F-3

Hemsida
www.halmstad.se

Kategori
Grundskola

Anställningsform
Heltid

Ansök nu

Lärare till Slottsjordsskolan år F-3, Halmstads kommun

Arbetsuppgifter

Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen systematiskt utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Tjänsten innefattar mentorskap för elever i en av årskurserna 1-3.

Kvalifikationer

Lärarexamen med behörighet att undervisa elever i de yngre åren. Du är en tydlig ledare i klassrummet med struktur och goda pedagogiska färdigheter i undervisningen. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Vi söker dig som har digital kompetens och bidrar till skolans digitala utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-08-13
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Stenström Rektor
Telefon: 0703-91 86 60

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Fredrik Sundquist, Lärarförbundet
Telefon: 072- 985 33 54

Ansökan

Referensnummer: A749837
Sista ansökningsdag: 2018-03-09