Hammenhögs Friskola Ek För - Hammenhögs Friskola söker Specialpedagog/speciallärare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Hammenhögs Friskola söker Specialpedagog/speciallärare, Hammenhögs Friskola Ek För

Dina arbetsuppgifter innebär att bl a ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet för barn/elever som är i behov av stöd och att ha ett nära samarbete med elever, pedagoger, föräldrar och rektor. Arbetet kräver att du kan dokumentera strukturerat, använda digital teknik som redskap för att söka information, planera, undervisa och kommunicera. Specialpedagogen ingår i skolans elevhälsoteam, medverkar på vissa arbetslagsträffar och sitter i skolans ledningsgrupp. I arbetet ingår undervisning och vidareutveckling av metoder och arbetssätt för elever i behov av stöd. Undervisning sker både enskilt, i liten grupp och i klassrummet.

Du är med i förskolan och skolans utveckling och organisation med inriktning på att öka det gemensamma lärandet. Du ska tillsammans med dina medarbetare ansvara för att verksamheten och resultaten kontinuerligt följs upp.

Vi förutsätter att du instämmer med våra visioner och pedagogiska profil. Vi uppmanar därför dig som är intresserad av tjänsten att läsa vår Verksamhetsplan med tillhörande vision som du hittar på http://www.hammenhogsfriskola.seVi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med erfarenhet av arbete med elever i de lägre skolåren (F-6). Du måste trivas med att arbeta i team och ha ett intresse för utveckling och lärande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig är också meriterande.
Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.


Hammenhög är en kulturrik by med ca 900 invånare och har en stolt historia av odling som nu växer med inflyttning av barnfamiljer och nya företag. Vi välkomnar dig till en spännande bygd och till det stora uppdraget att tillsammans med oss skapa världens bästa skola! Här ska alla bli sitt allra bästa jag!
Hammenhögs Friskola är en friskola i Simrishamns kommun med årskurserna F-6 samt fritidshem och förskola.
Som huvudman står Hammenhögs Friskola ekonomisk förening, vars styrelse i huvudsak utgörs av föräldrar. Det går ca 110 elever i skolverksamheten, ca 75 barn i vår fritidsverksamhet och ett 30-tal barn i förskolan.
Vi använder ledorden natur, kultur och kreativitet som profilering för skolans verksamhet och arbetssätt. Vi använder kulturämnena samt odling som pedagogiska verktyg för lek, inlärning och utveckling. Även hälsofrämjande skolutveckling är en del i vår profil.