Academic Work - Pedagogiskt stöd sökes till verksamheten Iris Hadar!

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Pedagogiskt stöd sökes till verksamheten Iris Hadar!, Academic Work

Har du tidigare arbetat med människor med funktionsnedsättningar och brinner för att stödja och hjälpa människor? Har du även kunskap om kognitiva hjälpmedel? Vi söker nu personer till rollen som pedagogiskt stöd till Örebro, Västerås, Eskilstuna och Karlstad med omnejd. Om detta låter som en tjänst för dig, sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Iris Hadars räkning dig som vill arbeta pedagogiskt med stödjande insatser till vuxna deltagare som går en arbetsmarknadsutbildning. Tjänsten är på heltid och det är en långsiktig tjänst. Vi söker personer till Örebro, Västerås, Eskilstuna och Karlstad med omnejd. Ange därför i din ansökan vilken av orterna som du är intresserad av.

Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets-eller studiesituation. De är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar exempelvis ADHD. Idag finns Iris Hadar på ett fyrtiotal orter runt om i landet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Iris Hadars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Iris Hadar.

ARBETSUPPGIFTER
Som pedagogiskt stöd kommer du att arbeta med att ge stöd i olika inlärningssituationer under utbildning t ex. genom kompenserande studiestrategier och arbetshjälpmedel. Detta sker med en deltagare åt gången.

Du kommer till exempel att:


* Ge enskilt stöd till deltagare på utbildningsplats
* Göra skriftliga och muntliga sammanfattningar


Du behöver ingen sakkunskap inom de specifika områdena utan det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta dessa personer i deras inlärningsprocess. Du kommer även göra skriftliga och muntliga sammanfattningar och föra daganteckningar över vad som gjorts under dagen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av pedagogiskt arbete samt arbete med personer med funktionsnedsättningar. Du kan exempelvis ha arbetat på LLS-boende, på daglig verksamhet eller som lärarassistent.


* Har erfarenhet av att arbeta med olika arbetshjälpmedel som till exempel läs- och skrivhjälpmedel.
* Har B-körkort.


Det är meriterande om du


* Har pedagogisk utbildning eller motsvarande.


Det kan förekomma resor i området, därför är det en fördel om har tillgång till egen bil. Du bör också behärska svenska väl i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och drivs av att hjälpa och stötta andra människor. Du förmedlar ett stort engagemang och driv då din uppgift är att hjälpa personerna att klara sina studier. Samtidigt är det också viktigt att du är lösningsorienterad och kommunikativ i ditt möte med deltagare. Du klarar av att arbeta självständigt såväl som i team, internt och externt. Du har en positiv inställning samt att du är flexibel.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Löpande
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Karlstad, Örebro, Västerås och Eskilstuna
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här


INFORMATION OM FÖRETAGET
Iris Hadar ingår tillsammans med systerbolaget Competens Utbildning i koncernen Iris Sverige. De utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs-, arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar som syn, döv, hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.