PONTOS GRUNDSKOLA - Pontos Grundskola söker lärare fritidshem, fritidspedagog, förskollärare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Pontos Grundskola söker lärare fritidshem, fritidspedagog, förskollärare, PONTOS GRUNDSKOLA

Du kommer att arbeta i våra åldersblandade klasser och fritidshemsgrupper. Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med kollegor planera, ansvara och följa upp fritidshemsverksamheten. Arbetet innebär också att du vissa dagar öppnar respektive stänger fritidshemmet. Har du lärarlegitimation enligt Skollagens krav inom åk 1-6 så finns det även möjlighet till att undervisa i något ämne.

Vi söker dig som brinner för fritidshemmet och vill vara delaktig i att driva ett fritidshem tillsammans med kollegor och elever där inflytande, kreativitet, utomhuspedagogik och lagarbetets står i fokus. Du är utbildad grundlärare med inriktning fritidshem, fritidspedagog alt förskollärare enl Skollagens krav. Erfarenhet, kunskap och intresse av montessoripedagogik ser vi som positivt.

Du skapar trygghet och inspirerar eleverna till ett lustfyllt lärande. Du möter varje elev på dess nivå och stimulerar eleven där hen befinner sig. Du har lätt att samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser lösningar och utmaningar istället för problem. Du vill vara med och bygga upp en verksamhet eftersom du brinner för skolutveckling, vilket också förutsätter att du är flexibel och prestigelös.

Har du behörighet och lärarlegitimation i slöjd, bild, musik, idh eller något annat ämne finns det möjlighet att undervisa i detta.Välkommen till Pontos Grundskola - den lilla skolan med det stora engagemanget!

Pontos Grundskola är en fristående, montessoriinspirerad grundskola med tillhörande fritidshem åk f-5. Du hittar oss i Onsala - Älskogsbräcka, där vi har skogen inpå knuten och gångavstånd havet.

Barnens trygghet och utveckling står i centrum. Vår vision är "En skola i vår tid - en trygg, stimulerande och lärande skola för alla elever".

Som friskola har vi korta beslutsvägar och stora möjligheter att forma verksamheten.