Malå kommun - Specialpedagog 100 %

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Specialpedagog 100 %, Malå kommun

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland.
Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.
Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro.

Vår vision: Malå med allt så nära - en välkomnande och trygg kommun där utveckling sker.

I kommunen finns en skola, den inrymmer alla skolformer från förskoleklass till och med vuxenutbildning. Vi har många duktiga pedagoger men behöver nu förstärkning. Nilaskolan har goda resultat och många intressanta utvecklingsprojekt. Vi jobbar aktivt med fortbildning av vår personal och har pedagogiska eftermiddagar avsatt för detta. Vår it-struktur är snart färdigutbyggd med en till en för alla elever i åk. 4 till åk. 9. Det finns även god tillgång på plattor och datorer för yngre åldrar. Vi håller på och utvecklar vårt mottagande av nyanlända och ser gärna att du som söker har erfarenheter av detta. Vi har nyligen avslutat vår fortbildning i formativ bedömning och det utvecklas fortlöpande och kombineras nu med en satsning på språkutvecklande arbetssätt. Malå erbjuder en fantastisk natur både sommar som vinter. Sporthall, ishall, badhus, skidspår och slalombacken inom 3 minuters promenad från skolan och centrum.
Egenskaper/kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare samt specialpedagog. Du ska vara kunnig, engagerad, kreativ och se fördelar av att samarbeta med kollegor för att skapa goda förutsättningar för elevernas utveckling och lärande. Du kommer att vara en del av vår samlade elevhälsa, arbeta med främjande och förebyggande arbete med personal och elever. Den samlade elevhälsan jobbar med personal och elever från förskoleklass till gymnasiet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete vid särskolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Malå kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Tillträde efter överenskommelse.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning

Intervjuer sker under hela ansökningsperioden.

Kontakter från bemanningsföretag undanbeds.