Hässleholms kommun - Specialpedagog

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Specialpedagog, Hässleholms kommun

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Förvaltningen Arbetsmarknad & kompetensutveckling ansvarar för kommunens verksamheter inom arbetsmarknad och utbildning för vuxna. Förvaltningens verksamheter är uppdelade på fem enheter; de är Arbetsmarknadsenheten, Flexvux, Norra station, T4vux och Yrkeshögskolan Syd.

T4vux är en skola som i kommunal regi bedriver vuxenutbildningar såsom utbildning i svenska för invandrare (sfi), särskild utbildning för vuxna (lärvux) och grundläggande vuxenutbildning (grundvux). På grund av fler elever behöver vi utöka vår personalstyrka.

Arbetsuppgifter Du arbetar med och för elever i behov av särskilt stöd på såväl individ-, som grupp- och organisationsnivå. Detta gör du tillsammans med biträdande rektor, lärare och enskilda elever. I samarbete med biträdande rektor på sfi arbetar du med att utveckla på organisations- och gruppnivå för att öka tillgängligheten för den enskilda eleven. Tillsammans med lärare och elever arbetar du med att kartlägga elevers individuella behov av anpassningar och handleder sedan berörd personal med utgångspunkt i dessa.

Det specialpedagogiska uppdraget omfattar också ett organisationsövergripande utvecklingsarbete i samarbete med befintliga specialpedagoger vid vårt Resurscenter Vux. Tillsammans arbetar Ni för att öka tillgängligheten inom vuxenutbildningen i Hässleholm.

Kvalifikationer Specialpedagog med erfarenhet av kartläggning på individ-, grupp- och organisationsnivå, handledning och direkt elevarbete. Det är positivt om Du har erfarenhet av arbete med vuxna och/eller elever med svenska som andraspråk.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Omfattning Visstidsanställning sex månader som kan övergå i en tillsvidaretjänst, 100 %, semestertjänst.

Tillträdesdag 1 februari, eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Fackliga representanter kan nås via förvaltningens sekreterare på tfn 0451-26 85 75.