Academic Work - Studiecoacher till Nova Study!

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Studiecoacher till Nova Study!, Academic Work

Vill du ha ett enkelt och meriterande extrajobb med en riktigt schysst lön? Vill du kunna jobba var, när, så länge och så ofta som du önskar? Bli studiecoach hos Nova Study!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker 100 studenter till Nova Study som vill arbeta som studiecoach i Stockholmsområdet.

Hos Nova Study får du branschens högsta timlön, samtidigt som du jobbar på ett schysstare företag. Nova Study förändrar läxhjälpsmarknaden genom att inte binda upp föräldrar på höga avgifter, vilket bidrar till att fler elever kan få läxhjälp samtidigt som du som studiecoach slipper bli bunden på fasta tider.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos Nova Study.

ARBETSUPPGIFTER
Som studiecoach kommer du arbeta med att hjälpa yngre elever med studieteknik och läxarbete på dina villkor. Du fungerar inte bara som extralärare utan även som en mentor till eleverna och blir ofta en viktig källa till inspiration.

Nova Study vill att du som studiecoach ska trivas. Här får du även möjlighet att engagera dig i några av deras samarbetsprojekt, nätverka med företag och organisationer och på så sätt bygga upp ditt professionella nätverk samt att du även får chansen att lära känna andra högskole- och universitetsstudenter runt om i Sverige.

Genom deras digitala plattform, ett stort eget ansvar och direktkontakt med eleverna kan du skräddarsy dina arbetspass så det passar med dina egna studier. Arbetet är så pass flexibelt att du sätter ditt eget schema, tillsammans med eleven förstås.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar på högskola eller universitet
* Bor och studerar i Stockholm
* Är obehindrad i det svenska språket i både tal och skrift

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Lön: 150-200 kr/h + möjlighet till bonusar
* Placering: Stockholm
* Kontaktuppgifter: Nova Study på 010-151 53 55 eller via jobb@novastudy.se
* Sök tjänsten via extern hemsida genom att klicka på Ansök nedan.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på jobb@novastudy.se eller via chatt på novastudy.se. Nova Study har öppet alla dagar i veckan 09-20. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om hur det är att vara studiecoach hos Nova Study här