Sky Partner AB - Studievägledare

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Studievägledare, Sky Partner AB

I dina arbetsuppgifter ingår att handleda och stötta eleverna i deras studier samt att genomföra praktikplatsbesök. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med kollegor och studievägledare. Tjänsten innebär också att ha förmåga att vara flexibel inom den roll som denna tjänst innefattar. Tjänsten innebär att ha individuella samtal, leda grupper och i viss mån vid behov delta tillsammans med arbetskollegor i olika gruppaktiviteter. Kvalifikationer Ett krav är högskoleexamen inom studie- och yrkesvägledarexamen eller liknande. Du ska ha lätt för att uttrycka dig och måste behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du ska kunna organisera ditt arbete självständigt och ha lätt för att samverka med andra människor och kunna göra professionella bedömningar. Du måste också kunna jobba på både individ- och gruppnivå och kunna agera framför större grupper. Det kan handla om att tillsammans med studenten upprätta en individuell studieplan och ge stöd för att fullfölja den, men det kan också handla om att ta fram, planera och genomföra olika utbildningsinsatser så som t.ex. studieteknik, tidshantering eller attityd- och förändringsarbete.
? CV
? Personligt brev - 1-2 sidor -
Eventuella intyg, betyg etc. (Referenser lämnas vid en eventuell intervju).


Arbetet förutsätter en hög grad av självständigt arbete, god samarbetsförmåga, administrativ skicklighet och en god social förmåga. Arbetet kräver också att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk är också meriterande. Kunskaper om, och insikt och förmåga att tillämpa gällande regelverk och administrativa system av relevans för arbetet krävs också. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.

Sky Partner har Lång erfarenhet av bemanning. Tryggt och tidsbesparande. Vi hjälper er med träffsäkra rekryteringar!
Vi rekryterar personal till olika positioner inom Utbildning, HR, Lön, Ekonomi, Administration, Marknad & Kommunikation. I våra processer arbetar vi alltid i team från start till slut - med kravprofilsmöte, urval, intervju, referenstagning, anställning och regelbunden uppföljning med våra kunder och konsulter.