Hermods - Utbildare/projektledare inom automationsteknik och robotik

Jobbmail

Liknande jobb direkt till din mail!

Välj en eller flera kategorier att prenumerera på.

Förfina sökningen

Kategori

 
 
 
 
 

Fler kategorier

Utbildare/projektledare inom automationsteknik och robotik, Hermods

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Om tjänsten

Utbildare/projektledare inom automationsteknik och robotik

Hermods söker en utbildare/projektledare med relevant kompetens för en utbildning med inriktning mot automationsteknik och robotik. Som utbildare på Hermods yrkeshögskolor arbetar du på eftergymnasial nivå. Det innebär vuxna, motiverade studerande som vill utvecklas. Vi söker dig som brinner för att undervisa och tycker om det pedagogiska mötet med de studerande. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Kvalifikationer

? Du har mångårig dokumenterad erfarenhet av teknikrelaterade områden såsom exempelvis Elteknik, Mekanik, Styr- och reglerteknik, Automation, Robotik, Matematik, Felsökning, Planering av underhåll, Produktionsteknik.
? Du har utbildning inom teknik (minst 4-årig teknisk men gärna eftergymnasial).
? Du har dokumenterad erfarenhet av någon form av undervisning eller pedagogisk verksamhet.


Du bör ha praktisk erfarenhet från:

? Såväl traditionella som moderna industriella processer
? Någon slags ledande befattning inom industrin
? Arbete i flera olika branscher och storlek på företag


Dina personliga egenskaper:

? Du har god pedagogisk förmåga.
? Du är en god kommunikatör, både muntligen och i skrift.
? Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel.
? Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och ta nya kontakter.


Meriterande:

? Stort kontaktnät inom teknikbranschen/tillverkningsindustrin


Rätt person för rollen är en trygg ledare med förmåga att skapa engagemang, gärna med erfarenhet av utbildningsprocesser och att leda studerande mot sina mål. Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är naturligt för dig att vara drivande och du arbetar med ett ständigt fokus på förbättringsmöjligheter. Du visar på ett stort engagemang och kan identifiera dig med en stark företagskultur i ett anrikt bolag. Vi ser gärna äldre sökande till denna tjänst.

Varaktighet/Arbetstid:

Tjänsten är placerad i Göteborg. Omfattning enligt överenskommelse, tillsvidareanställning med provanställning. Tjänsten kan även utformas som ett konsultuppdrag. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor kontakta:

Fredrik Sandström, fredrik.sandstrom@hermods.se, 010-709 41 10

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.