Omdömen och betyg om arbetsgivare

Careereye.se - Sajten som ger dig information från insidan om ditt nya jobb!

På Careereye.se kan du betygsätta arbetsgivare efter olika kriterier, läsa omdömen om andra arbetsgivare och ta del av löner och lönestatistik för arbetsgivare i hela Sverige. Du kan även söka och bevaka tusentals lediga jobb.

Careereye.se är en jobb- och karriärsajt där anställda och tidigare anställda helt anonymt kan betygsätta arbetsplatser genom att lämna betyg och omdömen om arbetsgivare. Precis som att du kan betygsätta hotell och restauranger på Tripadvisor, kan anställda och tidigare anställda nu betygsätta arbetsgivare, ge omdöme om chefen samt dela med och ta del av löner.

Omdömen och betyg om arbetsgivare

Sätt betyg på din arbetsgivare efter kriterier som ledning och chefer eller stämning och atmosfär. Läs omdömen om arbetsgivare och se vad anställda och tidigare anställda tycker om sin arbetsplats. Du kan även lämna omdöme om din chef eller rekommendera arbetsgivare.

Löner och löneinformation
Ta del av löner och lönestatistik för arbetsgivare runt om i hela landet. Hitta vilken arbetsplats du tjänar bäst på och jämför löner i hela Sverige.

Lediga jobb
Sök bland tusentals lediga jobb och bevaka arbetsgivare.

Careereye.se vill hjälpa andra att hitta rätt arbetsplats från början. Låt dig ta rätt karriärbeslut med allt samlat på ett och samma ställe.

Ta rätt karriärbeslut på www.careereye.se