Populära arbetsgivare inom undervisning och pedagogik

Läs mer på företagsprofilerna nedan

8 Företag

Botkyrka kommun

Botkyrka kommun

En långt ifrån lagom arbetsplats! Det betyder att Botkyrka är en kontrastrik och kreativ mötesplats. Nästan varje dag bjuder på dynamiska möten, utmaningar och inspiration. Det kräver ett visst förhållningssätt från dig. Är du öppen orädd och energisk? Då passar du här hos oss!

Gjerdrum kommune

Gjerdrum kommune

Gjerdrum kommune er bygdas største arbeidsgiver. Primærnæringen er jord- og skogbruk. Med nærhet og god kommunikasjon til Oslo og nabokommunene er Gjerdrum midt i smørøyet for pendlere. Gjerdrum er opptatt av god og riktig næringsutvikling for vår kommune og har til en hver tid arealer for utbygging til vurdering. Små, oversiktlige forhold gjør det lett å etablere seg i vår kommune.

Gloppen kommune

Gloppen kommune

Gloppen har full barnehagedekning og gode offentlege tenester. Kommunen har i tillegg til grunnskule og kulturskule også folkehøgskule, vidaregåande skule og høgskule. Vi har flott natur og det er godt tilrettelagt for friluftsliv sommar som vinter. Her er eit stort og aktivt miljø innan musikk, idrett og kultur, og Gloppen har sidan 2011 vore blant landets aller beste kulturkommunar. Sjekk nettsida til Trivselshagen og gloppen.no for å sjå kva vi har å by på.

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och nästan 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer.

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet är ett av Sveriges nyaste lärosäten. Vi bildades 2010 genom en sammanslagning av Högskolan i Kalmar och Växjö universitet. Så nej, Linnéuniversitetet är inte Sveriges äldsta universitet. Men kanske just därför, är vi ett av de mest nytänkande.

Magnetica Education

Magnetica Education

Vi är etablerade i Upplands Väsby kommun, och bedriver verksamhet inom förskola, förskoleklass, skola och fritidshem.

Norrköpings kommun

Norrköpings kommun

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Stockholms stad

Stockholms stad

Det går bra för Stockholm. Många söker sin framtid i staden och länet. Sysselsättningen är hög. Framtidsoptimismen märks även på höga födelsetal. Enligt de senaste prognoserna kommer en miljon människor bo i Stockholms stad år 2020. Det gör att vi måste planera för och säkerställa byggande av bostäder och infrastruktur. Service som staden finansierar behöver också anpassas till den växande befolkningen, samtidigt som den utvecklas för att svara mot de behov och förväntningar som invånarna har och kommer att ha.